Sierlijke wandafwerking

Vanzelfsprekend zijn er andere manieren van wandafwerking als alleen schilderen. Hieronder zijn drie mogelijkheden uitgewerkt om uw ruimte de gewenste verfraaiing te bieden. Heeft u zelf nog andere ideeën? We horen het graag van u.

Kroonlijst schilder

Kroonlijsten

De ruimte in uw woning, bedrijfspand of vastgoed krijgen een stijlvolle afwerking door gebruik te maken van kroonlijsten. Een unieke sfeer in uw decor met oog voor detail. Deze sierlijsten kunnen aan uw plafond of op uw wand worden bevestigd.

Behangen

De mogelijkheden van wandbekleding zijn hedendaags onbeperkt. Niets is te gek. Er is behang verkrijgbaar in verschillende stijlen van modern tot klassiek, van retro uit de sixties tot Engelse bloemetjes en streepjes. Eén van de trends is een fotowand. Uw afbeelding wordt digitaal gedrukt op smartpapier en tovert de wand om tot een groot kunstwerk. Denk hierbij aan een roos, watereffect, etc. Ook een kinderkamer kunt inrichten volgens een thema met ontwerpen voor kids zoals ridderkamer of onderwaterwereld.

Het aanbrengen van behang moet natuurlijk goed voorbereid worden. De voorbereiding bestaat onder andere uit het afdekken van de vloer, verwijderen van het oude behang en glad maken van de wanden.

Behangen
Stukadoor meteren

Stucwerk/glasweefsel

Voor het glad maken van de wanden, zoals ook omschreven bij het onderwerp behangen, is het mogelijk om gebruik te maken van stucwerk of glasweefsel. Beide zijn ideaal als basislaag voor de verdere wandafwerking. Beide opties kunnen echter ook een decoratieve functie hebben, maar dat is natuurlijk afhankelijk van het gewenste eindresultaat.

Voor meer informatie over de diverse wandafwerkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte buitenschilderwerk aanvragen

Vakkundig en kwalitatief buitenschilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw woning

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor buiten schilderwerk

Offerte buitenschilderwerk aanvragen