Wat onze klanten vertellen

Vincent’s Schildersbedrijf is uw vakschilder in en rondom de Betuwe. Al jarenlang leveren wij hoogwaardig binnen– en buitenschilderwerk. Maar we zijn meer dan schilder alleen. Ook kunt u bij ons terecht voor glasschade herstel. Heeft u onlangs een opdracht door ons laten uitvoeren dan zijn wij erg benieuwd naar uw verhaal! Laat het ons weten en schrijf hieronder een korte beoordelingen.

Schrijf een beoordeling

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
5 november 2020

Vincent heeft bij ons een nieuwe ruit geplaatst. Het zit er keurig in. Vincent is een vakman die zijn afspraken keurig nakomt, de boel netjes achterlaat en een, voor een schilder, uitstekende muzieksmaak heeft.

Elisabeth Krikke

No Title

5,0 rating
31 oktober 2020

Het ziet er mooi en strak uit. Prettige mensen mensen om over de vloer te hebben. Goed overleg over wat kan en mogelijk is. Deskundig advies over wat er echt moet. Vooraf goede richtprijs. Het blijft elke dag een feestje om het “nieuwe” huis te zien. Dank.

Martje

No Title

5,0 rating
10 oktober 2020

Echte vakmensen! Super mooi strak schilderwerk…
We kunnen er nu weer aantal jaren tegenaan.
Bedankt

Fam van der burg

No Title

4,0 rating
1 oktober 2020

Jullie zijn vakschilders goed werk en goed advies!

Mart de keyzer

No Title

5,0 rating
15 september 2020

Professionele aanpak, strak schilderwerk en integere vakmensen. Wij hebben onze schilder gevonden!

Marian

No Title

5,0 rating
14 september 2020

Vakwerk geleverd door de mannen en ook niet geheel onbelangrijk is dat ze ook netjes werken. Ons huis kan er weer een tijd tegen.

Gerrit van Driel

No Title

5,0 rating
14 september 2020

Vincent en Peter zijn al jaren onze “huis” schilder. Topkwaliteit en hard doorwerken. Eerlijk en oprecht, en goed om om je heen te hebben.

Jaap Schepen

No Title

5,0 rating
29 juli 2020

Net werk

René van zoelen

No Title

5,0 rating
23 juli 2020

De mannen zijn op tijd, komen hun afspraken na en geven een goed en duidelijk advies. En niet geheel onbelangrijk ze leveren netjes werk af.
Ons huis ziet er weer tip top uit! Wij kunnen er weer een aantal jaren mee vooruit.
Bedankt.

Familie Roos

No Title

5,0 rating
16 juli 2020

Wij hebben ons huis in Meteren zojuist voor de tweede keer door Vincent laten schilderen. De eerste keer was 9 jaar geleden. En al die tijd was het schilderwerk goed gebleven. Dat betekent dat er goed werk was geleverd. Dus opnieuw voor Vincent gekozen. Schilderwerk ziet er deze keer ook weer puik uit. Kan er zonder twijfel ook nu weer heel lang tegenaan. Ik kan Vincent daarom zonder meer aanbevelen voor goed schilderwerk.

M.A. van der Meijden

No Title

5,0 rating
4 juni 2020

1 kapot raam (groot formaat) en 1 klein lek raam laten vervangen door Vincents Schilderbedrijf. Kan niets anders zeggen dan een dikke 5 ster! Top en kwaliteit werk afgeleverd. Werken zeer nauwkeurig. Vincents Schilderbedrijf is zeker een aanrader.

Glenn

No Title

4,0 rating
29 mei 2020

Professioneel, klantgericht, flexibel en kwaliteit! Wat wil je nog meer als zakelijke klant?! Bovendien ook in monumentenbeheer en museale uitstraling. (binnen werkzaamheden)

René Parijs

No Title

5,0 rating
28 mei 2020

Een hele fijne en vriendelijke service. Zeker een aanrader

Paul

No Title

5,0 rating
24 mei 2020

Wederom bij ons geschilderd. Wij zijn zeer tevreden, ze geven goed advies, zijn vriendelijk en leveren mooi en netjes schilderwerk af.
Echte vakmannen!

Jan en Rianda

No Title

5,0 rating
24 mei 2020

We hebben al meerdere glas- en schilderklussen door Vincent laten doen naar volle tevredenheid. Met strak schilderwerk en nette afwerking als eindresultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen wanneer iemand mij vraagt om advies. Ook is er een duidelijke communicatie en houdt hij zich aan afspraken.

Marieke van Gelderen

No Title

5,0 rating
23 mei 2020

Wat een kennis en kunde. Dit bedrijf mag men oprecht een VAK-schilder noemen. Super kwaliteit. Perfecte Service. Uitmuntend

Sander Vaal

No Title

5,0 rating
23 mei 2020

Vincent is prettig in de communicatie en een echte vakman. Ik zou hem zeker aanraden!

Ferdinand

No Title

5,0 rating
22 mei 2020

Netjes werk ziet er weer goed uit!

Gerda van Wijk

No Title

5,0 rating
21 mei 2020

Reeds klant van zijn eerste uur als zelfstandige schilder.
Chapeau!

Anneke & Harry.

No Title

5,0 rating
20 mei 2020

Schilderwerk bij ons is wederom super netjes uitgevoerd door Vincent’s schildersbedrijf. Ze denken met je mee en leveren kwaliteit, echt een aanrader!

Michiel Visser

No Title

5,0 rating
20 mei 2020

Zeer goede ervaring met het schildersbedrijf.Het zijn echte vakmensen en plezierig in de omgang .Ook erg meedenkend en adviserend.Toppers.

Betty

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

Onze ervaringen met het schildersbedrijf zijn uitstekend! De schilders zijn echte vakmensen en bovendien erg vriendelijk.

Tim Janssen

Patricia

4,0 rating
2 maart 2020

Hele goede ervaring met Vincent’s Schildersbedrijf. Meedenkend . Alles mooi willen maken en geen half werk.

Patricia

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

kan ik zeker aanbevelen, ik zou het volgende keer het schilderwerk weer door hun laten uitvoeren

Roy Dekker
Neem vrijblijvend contact op

Is uw binnenschilderwerk toe aan vernieuwing, of wilt u graag advies?

Onze schilderwerken laten uw huis binnen opnieuw stralen
Neem vrijblijvend contact op