Wat onze klanten vertellen

Vincent’s Schildersbedrijf is uw vakschilder in en rondom de Betuwe. Al jarenlang leveren wij hoogwaardig binnen– en buitenschilderwerk. Maar we zijn meer dan schilder alleen. Ook kunt u bij ons terecht voor glasschade herstel. Heeft u onlangs een opdracht door ons laten uitvoeren dan zijn wij erg benieuwd naar uw verhaal! Laat het ons weten en schrijf hieronder een korte beoordelingen.

Schrijf een beoordeling

Ervaringen van onze klanten


Geen titel

Rated 5 out of 5
5 november 2022

Vincent en Peter zijn vakmensen met oog voor detail en kwaliteit. De metamorfose is super gelukt. Wij zijn blij met het resultaat en bevelen ze van harte aan.

Ruben en Gerda

Geen titel

Rated 5 out of 5
14 oktober 2022

Vincent en Peter hebben ons huis aan de buitenkant geschilderd.
Zij zijn prettig in de omgang, komen gemaakte afspraken keurig na, werken heel netjes en geven goed advies. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en het mooie resultaat!

Geert en Kethy

Geen titel

Rated 5 out of 5
23 juli 2022

Vincent en Peter hebben onze nieuwbouwwoning volledig behangen en geschilderd. Uitstekend kleuradvies gekregen en er werd fijn meegedacht. Er werd snel en netjes gewerkt!

Albert & Suzanne

Geen titel

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Vincent heeft samen met Peter onze nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang en daarna de gewenste kleuren aangebracht. Super advies gekregen en ontzettend flexibel en meedenkend. Een nieuwbouwwoning wordt niet altijd op de aangegeven datum opgeleverd, maar ze hebben gezorgd dat wij op tijd de woning in konden. Keurig werk opgeleverd, bedankt!

John en Jennifer

Geen titel

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Vincent en Peter hebben ons nieuwbouwhuis volledig voorzien van behang en grotendeels geschilderd. Het geheel oogt super strak. De communicatie verliep prettig en ze waren veel eerder klaar dan ingeschat.

Jacco & Elke

Geen titel

Rated 5 out of 5
29 juni 2022

Vakwerk, prijs kwaliteit uitstekend.

Kasper Vonk

Geen titel

Rated 5 out of 5
25 juni 2022

Goed advies en keurig werk

Robert van Olderen

Geen titel

Rated 5 out of 5
11 mei 2022

Vincent is een betrouwbaar en prettig persoon. Maakt duidelijke afspraken en geeft goed advies.
Ze leveren hoogwaardig werk af, schilderen graag een stijltje over als ze er niet tevreden over zijn.
Feedback wordt direct opgepakt.
Prijs / kwaliteit verhouding is boven verwachtingen.
Kortom een echte aanrader!

Sven Bosch

Geen titel

Rated 5 out of 5
2 mei 2022

Wij hadden lekgeslagen dubbel glas en na wat zoeken op internet Vincent gevonden. Dat bleek een goede keus.
Vincent geeft advies en uitgebreide toelichting met details waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.
Vervanging met HR++ glas door Vincent en collega is vlot verlopen.
Voor een eventuele nieuwe klus weten we waar we zijn moeten !

Kees-Jan den Adel

Geen titel

Rated 5 out of 5
30 april 2022

Vincent en Peter hebben bij ons de badkamers en wc geschilderd. Deze ruimtes staan er nu zo strak bij dat wij besloten hebben ons hele huis zo willen. Kwaliteit en vakmanschap straalt ervan af. Mannen bedankt en tot snel weer.

Stefan

Geen titel

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Vincent en Peter leveren een goede kwaliteit, zijn snel en afspraken worden nagekomen. Wederom heel erg tevreden!

Silvia & Ad

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 maart 2022

Vakmanschap! Bij ons zijn binnen paneeldeuren geverfd. Het ziet er perfect uit. Vincent en Peter werken stevig door, ook tijdens een praatje. En voor advies als je iets zelf wilt doen kun je ook bij ze terecht. Voor herhaling vatbaar!

Sabine en Henri

Geen titel

Rated 5 out of 5
12 maart 2022

Uitstekend werk door de heren Vincent en Peter en nog gezellig ook. Echt vakwerk.
Erg tevreden, dit blijft onze “huisschilder”

HJ & Elize

Geen titel

Rated 5 out of 5
18 februari 2022

Vriendelijk, flexibel, komt zijn afspraken na en kwam her en der met goede adviezen bij zaken waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. Het schilderwerk zelf is uiteraard ook keurig.
Als de buitenkant gedaan moet worden, vragen we zeker weer Vincent!

Erik en Ester

Geen titel

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Vincent komt zijn afspraken na en dat alleen al is top. Hij komt op voorhand langs om mee na te denken en interieurtips te geven. Samen mooie kleuren uitgezocht.
Het schilderwerk zelf is top afgewerkt, alles wordt schoon achtergelaten, en het resultaat is zeer mooi.
Met andere woorden: betrouwbaar en aangenaam om mee samen te werken!

Jan Bollen

Geen titel

Rated 5 out of 5
16 december 2021

Een aantal dagen geleden is er bij ons ingebroken. Wij hadden flinke schade aan het kozijn en een kapotte ruit.
Gelukkig is door het vakwerk van Vincent en zijn collega de schade keurig hersteld. Klasse!

Roy Dekker

Geen titel

Rated 4 out of 5
8 december 2021

Van opdracht tot uitvoering binnen 4 weken en nu al genieten van Hr++ glas .Top Vincent en Peter mooi werk.Laat de winter maar komen.Gr albert en ellie.

Albert van Rumpt

Geen titel

Rated 5 out of 5
28 november 2021

Afgelopen 2 weken Vincent en Peter te gast gehad, was niet alleen gezellig maar ze hebben ook laten zien hoe de échte vakmensen te werk gaan. Bijna hele interieur gesausd en geschilderd en dat was best een klus, alles was geel geworden (rook) en moest wit…
Super blij met het resultaat, prachtig vakwerk en alles netjes afgekit, snel waardoor de overlast meeviel en ook nog eens aanzienlijk onder de offerteprijs!
Bedankt mannen, super gedaan!
Kees van Dord
Evelyne Dekkers

Kees van Dord

Geen titel

Rated 5 out of 5
28 september 2021

vakmensen/vriendelijke mensen, in een woord: top!

familie C.Schook.

Geen titel

Rated 5 out of 5
7 juli 2021

Keurig werk afgeleverd.

Peter van Tussenbroek

Geen titel

Rated 5 out of 5
29 juni 2021

Dankzij Vincent en Peter zit ons huis weer strak in de lak. Een zeer geslaagde klus, Dank!

Monique Stuit

Geen titel

Rated 5 out of 5
24 juni 2021

Vincent en Peter jullie hebben mooi werk geleverd. Ons huis is prachtig geworden. Bedankt.

Adrie v.d. Biesebos

Geen titel

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

Geweldig wat een vakwerk

Trudy de Moree

Geen titel

Rated 5 out of 5
28 mei 2021

Vincent en Peter hebben onze boerderij prachtig geschilderd. Het is gelijk een compleet ander gezicht!
Ook een goed kleuradvies voor de onderrand en de betonbalk rondom het huis.
Gewoon goed vakmanschap.

Fam. van der Koppel

Geen titel

Rated 4 out of 5
19 april 2021

Wat een fantastisch vakmanschap! Wat een mooi resultaat! Geweldig. We zijn er erg blij mee.
Ook heel fijn om vast te stellen dat jullie echt als team samenwerken; 1+1=3! Zeer accuraat en prettig in de omgang. En dat is ook waardevol!

Joyce Peeters

Geen titel

Rated 5 out of 5
17 april 2021

Vincent heeft weer keurig werk afgeleverd. Niet alleen heeft hij volop meegedacht maar ook meer opgeleverd dan vooraf afgesproken. Top!

Peter Peters

Geen titel

Rated 5 out of 5
11 februari 2021

Tijdens de verbouwing van ons huis alle kozijnen, muren en plafonds binnen door Vincent laten schilderen. Top service wederom. Niet alleen het werk doen, maar ook meedenken met oplossingen.
Zeker aan te bevelen.

Hanneke Roos

Geen titel

Rated 4 out of 5
19 december 2020

Goede afspraken met duidelijke uitleg over wat hij gaat doen.

Joke van Burk

Geen titel

Rated 5 out of 5
7 december 2020

Een nieuw huis, alles behangklaar en dan? Eerder heeft Vincent’s schildersbedrijf naar volle tevredenheid onze buitenkant mooi strak in de verf gezet. Dus opnieuw hebben wij contact gezocht, om de mogelijkheden te bespreken voor ons nieuwbouw huis. Renovlies op de muren, het trappenhuis in de verf en de afwerking van keuken en vloeren (plinten). Ons mooie huis, is met de dag mooier geworden! Er volgt gericht advies, er wordt fijn meegedacht, communicatie verloopt heel goed en alles gebeurt eerlijk en in overleg. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met de keuze om Vincent’s schildersbedrijf onze woning te laten verzorgen!

Familie de Weerd

Geen titel

Rated 5 out of 5
5 november 2020

Vincent heeft bij ons een nieuwe ruit geplaatst. Het zit er keurig in. Vincent is een vakman die zijn afspraken keurig nakomt, de boel netjes achterlaat en een, voor een schilder, uitstekende muzieksmaak heeft.

Elisabeth Krikke

Geen titel

Rated 5 out of 5
31 oktober 2020

Het ziet er mooi en strak uit. Prettige mensen mensen om over de vloer te hebben. Goed overleg over wat kan en mogelijk is. Deskundig advies over wat er echt moet. Vooraf goede richtprijs. Het blijft elke dag een feestje om het “nieuwe” huis te zien. Dank.

Martje

Geen titel

Rated 5 out of 5
10 oktober 2020

Echte vakmensen! Super mooi strak schilderwerk…
We kunnen er nu weer aantal jaren tegenaan.
Bedankt

Fam van der burg

Geen titel

Rated 4 out of 5
1 oktober 2020

Jullie zijn vakschilders goed werk en goed advies!

Mart de keyzer

Geen titel

Rated 5 out of 5
15 september 2020

Professionele aanpak, strak schilderwerk en integere vakmensen. Wij hebben onze schilder gevonden!

Marian

Geen titel

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Vakwerk geleverd door de mannen en ook niet geheel onbelangrijk is dat ze ook netjes werken. Ons huis kan er weer een tijd tegen.

Gerrit van Driel

Geen titel

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Vincent en Peter zijn al jaren onze “huis” schilder. Topkwaliteit en hard doorwerken. Eerlijk en oprecht, en goed om om je heen te hebben.

Jaap Schepen

Geen titel

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Vgg

Gg

Geen titel

Rated 5 out of 5
29 juli 2020

Net werk

René van zoelen

Geen titel

Rated 5 out of 5
23 juli 2020

De mannen zijn op tijd, komen hun afspraken na en geven een goed en duidelijk advies. En niet geheel onbelangrijk ze leveren netjes werk af.
Ons huis ziet er weer tip top uit! Wij kunnen er weer een aantal jaren mee vooruit.
Bedankt.

Familie Roos

Geen titel

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

Wij hebben ons huis in Meteren zojuist voor de tweede keer door Vincent laten schilderen. De eerste keer was 9 jaar geleden. En al die tijd was het schilderwerk goed gebleven. Dat betekent dat er goed werk was geleverd. Dus opnieuw voor Vincent gekozen. Schilderwerk ziet er deze keer ook weer puik uit. Kan er zonder twijfel ook nu weer heel lang tegenaan. Ik kan Vincent daarom zonder meer aanbevelen voor goed schilderwerk.

M.A. van der Meijden

Geen titel

Rated 5 out of 5
4 juni 2020

1 kapot raam (groot formaat) en 1 klein lek raam laten vervangen door Vincents Schilderbedrijf. Kan niets anders zeggen dan een dikke 5 ster! Top en kwaliteit werk afgeleverd. Werken zeer nauwkeurig. Vincents Schilderbedrijf is zeker een aanrader.

Glenn

Geen titel

Rated 4 out of 5
29 mei 2020

Professioneel, klantgericht, flexibel en kwaliteit! Wat wil je nog meer als zakelijke klant?! Bovendien ook in monumentenbeheer en museale uitstraling. (binnen werkzaamheden)

René Parijs

Geen titel

Rated 5 out of 5
28 mei 2020

Een hele fijne en vriendelijke service. Zeker een aanrader

Paul

Geen titel

Rated 5 out of 5
24 mei 2020

Wederom bij ons geschilderd. Wij zijn zeer tevreden, ze geven goed advies, zijn vriendelijk en leveren mooi en netjes schilderwerk af.
Echte vakmannen!

Jan en Rianda

Geen titel

Rated 5 out of 5
24 mei 2020

We hebben al meerdere glas- en schilderklussen door Vincent laten doen naar volle tevredenheid. Met strak schilderwerk en nette afwerking als eindresultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen wanneer iemand mij vraagt om advies. Ook is er een duidelijke communicatie en houdt hij zich aan afspraken.

Marieke van Gelderen

Geen titel

Rated 5 out of 5
23 mei 2020

Wat een kennis en kunde. Dit bedrijf mag men oprecht een VAK-schilder noemen. Super kwaliteit. Perfecte Service. Uitmuntend

Sander Vaal

Geen titel

Rated 5 out of 5
23 mei 2020

Vincent is prettig in de communicatie en een echte vakman. Ik zou hem zeker aanraden!

Ferdinand

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 mei 2020

Netjes werk ziet er weer goed uit!

Gerda van Wijk

Geen titel

Rated 5 out of 5
21 mei 2020

Reeds klant van zijn eerste uur als zelfstandige schilder.
Chapeau!

Anneke & Harry.

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 mei 2020

Schilderwerk bij ons is wederom super netjes uitgevoerd door Vincent’s schildersbedrijf. Ze denken met je mee en leveren kwaliteit, echt een aanrader!

Michiel Visser

Geen titel

Rated 5 out of 5
20 mei 2020

Zeer goede ervaring met het schildersbedrijf.Het zijn echte vakmensen en plezierig in de omgang .Ook erg meedenkend en adviserend.Toppers.

Betty

Geen titel

Rated 5 out of 5
2 maart 2020

Onze ervaringen met het schildersbedrijf zijn uitstekend! De schilders zijn echte vakmensen en bovendien erg vriendelijk.

Tim Janssen

Patricia

Rated 4 out of 5
2 maart 2020

Hele goede ervaring met Vincent’s Schildersbedrijf. Meedenkend . Alles mooi willen maken en geen half werk.

Patricia

Geen titel

Rated 5 out of 5
2 maart 2020

kan ik zeker aanbevelen, ik zou het volgende keer het schilderwerk weer door hun laten uitvoeren

Roy Dekker
Neem vrijblijvend contact op

Is uw binnenschilderwerk toe aan vernieuwing, of wilt u graag advies?

Onze schilderwerken laten uw huis binnen opnieuw stralen
Neem vrijblijvend contact op