Wat onze klanten vertellen

Vincent’s Schildersbedrijf is uw vakschilder in en rondom de Betuwe. Al jarenlang leveren wij hoogwaardig binnen– en buitenschilderwerk. Maar we zijn meer dan schilder alleen. Ook kunt u bij ons terecht voor glasschade herstel. Heeft u onlangs een opdracht door ons laten uitvoeren dan zijn wij erg benieuwd naar uw verhaal! Laat het ons weten en schrijf hieronder een korte beoordelingen.

Schrijf een beoordeling

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
7 juli 2021

Keurig werk afgeleverd.

Peter van Tussenbroek

No Title

5,0 rating
29 juni 2021

Dankzij Vincent en Peter zit ons huis weer strak in de lak. Een zeer geslaagde klus, Dank!

Monique Stuit

No Title

5,0 rating
24 juni 2021

Vincent en Peter jullie hebben mooi werk geleverd. Ons huis is prachtig geworden. Bedankt.

Adrie v.d. Biesebos

No Title

5,0 rating
15 juni 2021

Geweldig wat een vakwerk

Trudy de Moree

No Title

5,0 rating
28 mei 2021

Vincent en Peter hebben onze boerderij prachtig geschilderd. Het is gelijk een compleet ander gezicht!
Ook een goed kleuradvies voor de onderrand en de betonbalk rondom het huis.
Gewoon goed vakmanschap.

Fam. van der Koppel

No Title

4,0 rating
19 april 2021

Wat een fantastisch vakmanschap! Wat een mooi resultaat! Geweldig. We zijn er erg blij mee.
Ook heel fijn om vast te stellen dat jullie echt als team samenwerken; 1+1=3! Zeer accuraat en prettig in de omgang. En dat is ook waardevol!

Joyce Peeters

No Title

5,0 rating
17 april 2021

Vincent heeft weer keurig werk afgeleverd. Niet alleen heeft hij volop meegedacht maar ook meer opgeleverd dan vooraf afgesproken. Top!

Peter Peters

No Title

5,0 rating
11 februari 2021

Tijdens de verbouwing van ons huis alle kozijnen, muren en plafonds binnen door Vincent laten schilderen. Top service wederom. Niet alleen het werk doen, maar ook meedenken met oplossingen.
Zeker aan te bevelen.

Hanneke Roos

No Title

4,0 rating
19 december 2020

Goede afspraken met duidelijke uitleg over wat hij gaat doen.

Joke van Burk

No Title

5,0 rating
7 december 2020

Een nieuw huis, alles behangklaar en dan? Eerder heeft Vincent’s schildersbedrijf naar volle tevredenheid onze buitenkant mooi strak in de verf gezet. Dus opnieuw hebben wij contact gezocht, om de mogelijkheden te bespreken voor ons nieuwbouw huis. Renovlies op de muren, het trappenhuis in de verf en de afwerking van keuken en vloeren (plinten). Ons mooie huis, is met de dag mooier geworden! Er volgt gericht advies, er wordt fijn meegedacht, communicatie verloopt heel goed en alles gebeurt eerlijk en in overleg. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met de keuze om Vincent’s schildersbedrijf onze woning te laten verzorgen!

Familie de Weerd

No Title

5,0 rating
5 november 2020

Vincent heeft bij ons een nieuwe ruit geplaatst. Het zit er keurig in. Vincent is een vakman die zijn afspraken keurig nakomt, de boel netjes achterlaat en een, voor een schilder, uitstekende muzieksmaak heeft.

Elisabeth Krikke

No Title

5,0 rating
31 oktober 2020

Het ziet er mooi en strak uit. Prettige mensen mensen om over de vloer te hebben. Goed overleg over wat kan en mogelijk is. Deskundig advies over wat er echt moet. Vooraf goede richtprijs. Het blijft elke dag een feestje om het “nieuwe” huis te zien. Dank.

Martje

No Title

5,0 rating
10 oktober 2020

Echte vakmensen! Super mooi strak schilderwerk…
We kunnen er nu weer aantal jaren tegenaan.
Bedankt

Fam van der burg

No Title

4,0 rating
1 oktober 2020

Jullie zijn vakschilders goed werk en goed advies!

Mart de keyzer

No Title

5,0 rating
15 september 2020

Professionele aanpak, strak schilderwerk en integere vakmensen. Wij hebben onze schilder gevonden!

Marian

No Title

5,0 rating
14 september 2020

Vakwerk geleverd door de mannen en ook niet geheel onbelangrijk is dat ze ook netjes werken. Ons huis kan er weer een tijd tegen.

Gerrit van Driel

No Title

5,0 rating
14 september 2020

Vincent en Peter zijn al jaren onze “huis” schilder. Topkwaliteit en hard doorwerken. Eerlijk en oprecht, en goed om om je heen te hebben.

Jaap Schepen

No Title

5,0 rating
10 september 2020

Vgg

Gg

No Title

5,0 rating
29 juli 2020

Net werk

René van zoelen

No Title

5,0 rating
23 juli 2020

De mannen zijn op tijd, komen hun afspraken na en geven een goed en duidelijk advies. En niet geheel onbelangrijk ze leveren netjes werk af.
Ons huis ziet er weer tip top uit! Wij kunnen er weer een aantal jaren mee vooruit.
Bedankt.

Familie Roos

No Title

5,0 rating
16 juli 2020

Wij hebben ons huis in Meteren zojuist voor de tweede keer door Vincent laten schilderen. De eerste keer was 9 jaar geleden. En al die tijd was het schilderwerk goed gebleven. Dat betekent dat er goed werk was geleverd. Dus opnieuw voor Vincent gekozen. Schilderwerk ziet er deze keer ook weer puik uit. Kan er zonder twijfel ook nu weer heel lang tegenaan. Ik kan Vincent daarom zonder meer aanbevelen voor goed schilderwerk.

M.A. van der Meijden

No Title

5,0 rating
4 juni 2020

1 kapot raam (groot formaat) en 1 klein lek raam laten vervangen door Vincents Schilderbedrijf. Kan niets anders zeggen dan een dikke 5 ster! Top en kwaliteit werk afgeleverd. Werken zeer nauwkeurig. Vincents Schilderbedrijf is zeker een aanrader.

Glenn

No Title

4,0 rating
29 mei 2020

Professioneel, klantgericht, flexibel en kwaliteit! Wat wil je nog meer als zakelijke klant?! Bovendien ook in monumentenbeheer en museale uitstraling. (binnen werkzaamheden)

René Parijs

No Title

5,0 rating
28 mei 2020

Een hele fijne en vriendelijke service. Zeker een aanrader

Paul

No Title

5,0 rating
24 mei 2020

Wederom bij ons geschilderd. Wij zijn zeer tevreden, ze geven goed advies, zijn vriendelijk en leveren mooi en netjes schilderwerk af.
Echte vakmannen!

Jan en Rianda

No Title

5,0 rating
24 mei 2020

We hebben al meerdere glas- en schilderklussen door Vincent laten doen naar volle tevredenheid. Met strak schilderwerk en nette afwerking als eindresultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen wanneer iemand mij vraagt om advies. Ook is er een duidelijke communicatie en houdt hij zich aan afspraken.

Marieke van Gelderen

No Title

5,0 rating
23 mei 2020

Wat een kennis en kunde. Dit bedrijf mag men oprecht een VAK-schilder noemen. Super kwaliteit. Perfecte Service. Uitmuntend

Sander Vaal

No Title

5,0 rating
23 mei 2020

Vincent is prettig in de communicatie en een echte vakman. Ik zou hem zeker aanraden!

Ferdinand

No Title

5,0 rating
22 mei 2020

Netjes werk ziet er weer goed uit!

Gerda van Wijk

No Title

5,0 rating
21 mei 2020

Reeds klant van zijn eerste uur als zelfstandige schilder.
Chapeau!

Anneke & Harry.

No Title

5,0 rating
20 mei 2020

Schilderwerk bij ons is wederom super netjes uitgevoerd door Vincent’s schildersbedrijf. Ze denken met je mee en leveren kwaliteit, echt een aanrader!

Michiel Visser

No Title

5,0 rating
20 mei 2020

Zeer goede ervaring met het schildersbedrijf.Het zijn echte vakmensen en plezierig in de omgang .Ook erg meedenkend en adviserend.Toppers.

Betty

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

Onze ervaringen met het schildersbedrijf zijn uitstekend! De schilders zijn echte vakmensen en bovendien erg vriendelijk.

Tim Janssen

Patricia

4,0 rating
2 maart 2020

Hele goede ervaring met Vincent’s Schildersbedrijf. Meedenkend . Alles mooi willen maken en geen half werk.

Patricia

No Title

5,0 rating
2 maart 2020

kan ik zeker aanbevelen, ik zou het volgende keer het schilderwerk weer door hun laten uitvoeren

Roy Dekker
Neem vrijblijvend contact op

Is uw binnenschilderwerk toe aan vernieuwing, of wilt u graag advies?

Onze schilderwerken laten uw huis binnen opnieuw stralen
Neem vrijblijvend contact op