Renovlies
behang

Standaard worden de muren van nieuwbouwwoningen behangklaar opgeleverd. Als afwerking kunt u dan kiezen om de wanden te laten stucen, spachtelputzen, spuitwerk, direct sauzen, behangen of u kiest bijvoorbeeld voor renovlies. Renovlies behang is bij uitstek geschikt voor nieuwbouw.

renovlies behang

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang wordt ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang genoemd. Het is glasvezelbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking. Renovlies behang kent vele voordelen, zo is het behang erg sterk en zorgt het voor een naadloze afwerking van uw nieuwbouw wanden en het verkleint de kans op scheuren en andere oneffenheden.

Waarom renovlies?
• Brandvertragend
• Kras- vaster
• Stoot- vaster
• Scheur- overbruggend
• Tot wel 30% goedkoper dan stucwerk en net zo strak!

Renovlies nieuwbouw

Dat Vincent’s Schildersbedrijf veel kan betekenen op het gebied van strakke en gladde wanden, hebben al veel mensen in de gemeente West Betuwe ervaren. Zo zijn er door de jaren aardig wat nieuwbouw wijken gerealiseerd, waaronder de Kalenberg en de Plantage in Meteren en stonden de mensen vaak voor een lastige keuze “wat doen we met onze wanden?”

In een vrijblijvend gesprek kunnen wij samen met u een advies en een plan van aanpak bespreken! Door uitsluitend met A-kwaliteit producten te werken kunnen wij garanderen dat het eindresultaat vergelijkbaar is als strak stukadoorswerk.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte voor renovlies behang aan.

Nieuwbouw renovlies behang
Vrijblijvend offerte aanvragen

Renovlies behang kan al vanaf slechts €11,- per m2 worden aangebracht

Wilt u ook in uw nieuwbouw of bestaande woning mooie strakke en gladde wanden?

Vrijblijvend offerte aanvragen