Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


Geen titel

Rated 5 out of 5
3 februari 2023

Super fijne communicatie en onze muren zien er tip top uit. Wij zijn er echt heel erg blij mee! 100% aanrader.

Amber van Steenis

Geen titel

Rated 5 out of 5
5 januari 2023

Vincent en Peter hebben ons hele nieuwbouwhuis geschilderd. Super blij met hun flexibele inzet, fijne meedenken en fantastisch resultaat!

Freek & Sofie

Geen titel

Rated 5 out of 5
2 december 2022

Vincent en Peter hebben onze nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en een mooi kleurtje op de muren. Bij een nieuwbouwhuis kan er veel op je af komen maar Vincent heeft ons fijne adviezen gegeven, erg meedenkend. En natuurlijk zijn wij heel blij met het eindresultaat!

Kelvin en Nathalie
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen