Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
11 februari 2021

Tijdens de verbouwing van ons huis alle kozijnen, muren en plafonds binnen door Vincent laten schilderen. Top service wederom. Niet alleen het werk doen, maar ook meedenken met oplossingen.
Zeker aan te bevelen.

Hanneke Roos

No Title

4,0 rating
19 december 2020

Goede afspraken met duidelijke uitleg over wat hij gaat doen.

Joke van Burk

No Title

5,0 rating
7 december 2020

Een nieuw huis, alles behangklaar en dan? Eerder heeft Vincent’s schildersbedrijf naar volle tevredenheid onze buitenkant mooi strak in de verf gezet. Dus opnieuw hebben wij contact gezocht, om de mogelijkheden te bespreken voor ons nieuwbouw huis. Renovlies op de muren, het trappenhuis in de verf en de afwerking van keuken en vloeren (plinten). Ons mooie huis, is met de dag mooier geworden! Er volgt gericht advies, er wordt fijn meegedacht, communicatie verloopt heel goed en alles gebeurt eerlijk en in overleg. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met de keuze om Vincent’s schildersbedrijf onze woning te laten verzorgen!

Familie de Weerd
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen