Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente geldermalsen staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
29 juli 2020

Net werk

René van zoelen

No Title

5,0 rating
23 juli 2020

De mannen zijn op tijd, komen hun afspraken na en geven een goed en duidelijk advies. En niet geheel onbelangrijk ze leveren netjes werk af.
Ons huis ziet er weer tip top uit! Wij kunnen er weer een aantal jaren mee vooruit.
Bedankt.

Familie Roos

No Title

5,0 rating
16 juli 2020

Wij hebben ons huis in Meteren zojuist voor de tweede keer door Vincent laten schilderen. De eerste keer was 9 jaar geleden. En al die tijd was het schilderwerk goed gebleven. Dat betekent dat er goed werk was geleverd. Dus opnieuw voor Vincent gekozen. Schilderwerk ziet er deze keer ook weer puik uit. Kan er zonder twijfel ook nu weer heel lang tegenaan. Ik kan Vincent daarom zonder meer aanbevelen voor goed schilderwerk.

M.A. van der Meijden
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen