Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


Geen titel

Rated 5 out of 5
23 juli 2022

Vincent en Peter hebben onze nieuwbouwwoning volledig behangen en geschilderd. Uitstekend kleuradvies gekregen en er werd fijn meegedacht. Er werd snel en netjes gewerkt!

Albert & Suzanne

Geen titel

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Vincent heeft samen met Peter onze nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang en daarna de gewenste kleuren aangebracht. Super advies gekregen en ontzettend flexibel en meedenkend. Een nieuwbouwwoning wordt niet altijd op de aangegeven datum opgeleverd, maar ze hebben gezorgd dat wij op tijd de woning in konden. Keurig werk opgeleverd, bedankt!

John en Jennifer

Geen titel

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Vincent en Peter hebben ons nieuwbouwhuis volledig voorzien van behang en grotendeels geschilderd. Het geheel oogt super strak. De communicatie verliep prettig en ze waren veel eerder klaar dan ingeschat.

Jacco & Elke
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen