Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
5 november 2020

Vincent heeft bij ons een nieuwe ruit geplaatst. Het zit er keurig in. Vincent is een vakman die zijn afspraken keurig nakomt, de boel netjes achterlaat en een, voor een schilder, uitstekende muzieksmaak heeft.

Elisabeth Krikke

No Title

5,0 rating
31 oktober 2020

Het ziet er mooi en strak uit. Prettige mensen mensen om over de vloer te hebben. Goed overleg over wat kan en mogelijk is. Deskundig advies over wat er echt moet. Vooraf goede richtprijs. Het blijft elke dag een feestje om het “nieuwe” huis te zien. Dank.

Martje

No Title

5,0 rating
10 oktober 2020

Echte vakmensen! Super mooi strak schilderwerk…
We kunnen er nu weer aantal jaren tegenaan.
Bedankt

Fam van der burg
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen