Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


Geen titel

Rated 5 out of 5
23 februari 2024

Weer netjes werk bij ons verricht door onze betrouwbare en vriendelijke vakmannen Vincent en Peter

Jan en Rianda

Geen titel

Rated 5 out of 5
9 februari 2024

Wij hebben het werk van Vincent’ s schildersbedrijf als heel prettig ervaren. Afspraken werden nagekomen. En niet op de laatste plaats het schilderwerk is van hoge kwaliteit. We werden op tijd en correct geïnformeerd als er extra kosten gemaakt moesten worden.
Ik kan iedereen aanraden om met Vincent in zee te gaan.

Frans Rutten

Geen titel

Rated 5 out of 5
4 februari 2024

Dit zijn twee fantastische vakmensen. Werken netjes ,denken mee geven advies en doen wat ze afspreken. Klasse

ERIK bakker
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen