Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
17 december 2021

Vincent komt zijn afspraken na en dat alleen al is top. Hij komt op voorhand langs om mee na te denken en interieurtips te geven. Samen mooie kleuren uitgezocht.
Het schilderwerk zelf is top afgewerkt, alles wordt schoon achtergelaten, en het resultaat is zeer mooi.
Met andere woorden: betrouwbaar en aangenaam om mee samen te werken!

Jan Bollen

No Title

5,0 rating
16 december 2021

Een aantal dagen geleden is er bij ons ingebroken. Wij hadden flinke schade aan het kozijn en een kapotte ruit.
Gelukkig is door het vakwerk van Vincent en zijn collega de schade keurig hersteld. Klasse!

Roy Dekker

No Title

4,0 rating
8 december 2021

Van opdracht tot uitvoering binnen 4 weken en nu al genieten van Hr++ glas .Top Vincent en Peter mooi werk.Laat de winter maar komen.Gr albert en ellie.

Albert van Rumpt
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen