Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


Geen titel

Rated 5 out of 5
12 juni 2024

Zo blij met het fantastische resultaat in huis. Ik vond het kiezen van kleuren heel ingewikkeld maar Vincent heeft er zich op en dan ook de doorslag gegeven. Samen met Peter heeft hij enorm hard gewerkt!

Dian van Wijk

Geen titel

Rated 5 out of 5
9 juni 2024

Vincent en Peter hebben ons huis aan de buitenkant geschilderd, ze hebben erg netjes en vlot gewerkt. Wij werken graag met lokale vakmensen, dit schildersbedrijf is echt een aanrader!

Michiel Visser

Geen titel

Rated 5 out of 5
17 maart 2024

Wederom perfect werk verricht! Vincent levert niet alleen strak schilderwerk af, maar denkt ook mee en komt met goede ideeën. Supertevreden!

Silvia van der Kallen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen