Glaszetter Geldermalsen en omstreken

Naast schilderwerk zijn wij ook werkzaam als glaszetter in Geldermalsen en omstreken. In de voorbereiding van het schilderwerk controleren wij altijd de beglazing. Het glaswerk is gekoppeld aan bijvoorbeeld het houtwerk. Door slecht onderhouden houtwerk kan beglazing los raken met tocht en lekkage als gevolg.

Glas vervangen kosten

Glaswerk heeft een belangrijke functie in uw woning, bedrijfspand of vastgoed. Zorg bij beglazing voor een hoger rendement van warmte. Dit bespaart u immers energiekosten in plaats van te stoken terwijl alle warmte naar buiten verdwijnt. Bij renovatie of wijziging in de beglazing raden wij dan ook aan om enkelglas te vernieuwen in dubbelglas.

Daarnaast is er bijvoorbeeld ook zonwerendglas om opwarming van de ruimte achter het glas tegen te gaan. En geluid- en warmte isolerendglas om een aangenaam woonklimaat te creƫren. Graag zijn wij u van dienst met het kiezen en plaatsen van de juiste beglazing.

Ook bij schade door een huishoudelijke ongelukje, storm en dergelijke verzorgen wij spoed-reparaties van het glas zodat alles snel is hersteld. Voor meer informatie over de vele soorten beglazing, kunt u altijd contact met ons opnemen of bezoek onze speciale glasschade website.

Neem vrijblijvend contact op

De beste service in glas

Heeft u ernstige glasschade dan streven wij ernaar om uw glasreparatie nog dezelfde dag uit te voeren.

Neem vrijblijvend contact op