Fotobehang
laten plakken

“Een compleet ingerichte baby-, slaap- of woonkamer, en toch ontbreekt er een bepaalde sfeer. Met een van de vele soorten fotobehang brengt u de nodige sfeer in de ruimte. Zit u het liefst dag in dag uit op het strand? Loopt u graag door de bergen? Geniet u van de geur van het bos? Bent u een natuur liefhebber? Of bent u op zoek naar de mooiste uitzichten? Mooi foto behang van een strand of een ondergaande zon bezorgt u een tropisch vakantie gevoel. Een wandfoto van een bos of park en u zult nog net niet de bladeren voelen knisperen onder uw voeten. Een mooi berglandschap om de hele dag te genieten van het uitzicht in de woonkamer.

fotobehang laten plakken

Haal een stukje natuur en tegelijk rust in de woon- of slaapkamer, met een van de landschappen. Met de juiste verlichting zullen de kleuren in het fotobehang mooi doorschemeren in de rest van de ruimte. Wanneer de accessoires op kleur gebied of op thema aangepast worden op het fotobehang creëert u een ogenschijnlijk mooi effect. Een kinderkamer met een onbewoond eiland, een houten bed of een hangmat. Een ondergaande zon in de woonkamer met mooie rode, gele en oranje accessoires voor een warme look. ‘Zon, zee strand’.

Bij het inrichten van uw huis is het belangrijk om rekening te houden met de kleuren van het fotobehang. Zo stimuleren warme kleuren de honger en doet de kleur blauw de eetlust afnemen. Mensen hebben de neiging om sneller te gaan eten met veel geel in de ruimte. Laat het fotobehang de inspiratiebron zijn voor de rest van de ruimte. ”

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u geen standaard fotobehang / behangprint?

Lever dan een digitale foto van goede kwaliteit aan en wij leveren u uw persoonlijke fotobehang / behangprint.

Neem vrijblijvend contact op