Kwaliteit van Vincents Schildersbedrijf

U hecht veel waarde aan uw eigen woning, bedrijfspand of vastgoed. Daarom kiest u voor een vakman om uw schilderwerk te verzorgen en te blijven onderhouden. Bij Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren bent u aan het juiste adres als u kiest voor vakmanschap.

Altijd de beste kwaliteit

Om continu de beste kwaliteit van onze producten en dienstverlening aan u te kunnen bieden, zijn wij een erkend Betere Schilder en erkend Savantis leerbedrijf. Natuurlijk worden hiervoor hoge eisen gesteld om kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en producten om met de beste materialen de zorg van uw woning, bedrijfspand of vastgoed te kunnen garanderen.

Ook denken wij graag met u mee om onnodige kosten te besparen. Besparing mag niet leiden tot het verlagen van de kwaliteit, maar er zijn ook andere mogelijkheden. U kunt denken aan het lage btw-tarief (9%!) voor woningen ouder dan 2 jaar in plaats van 21%.

Betere schilder

Een Erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen voor verzorging van uw schilderwerk. Om aan de erkenning verbonden te blijven, staat kwaliteit voortdurend onder controle van de betreffende organisatie.

Vanaf de eerste fase wordt voor duidelijkheid gezorgd zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Uw wensen voor het onderhoud van schilderwerken worden vertaald in een duidelijke, complete en schriftelijke offerte. Tevens zijn er goedgekeurde leveringsvoorwaarden hierop van toepassing. Uw Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtig schilderwerk!

Onderhoudsplan
Om kwaliteit van het schilderwerk op lange termijn te blijven garanderen, kunt u bij Vincent’s Schilderbedrijf informeren naar een onderhoudsplan. U krijgt een duidelijk beeld van kosten op lange termijn, wanneer uw schilderwerk onderhouden, gecontroleerd en eventueel bijgewerkt moet worden.

Milieu
Bij het uitvoeren van schilderwerken denken wij natuurlijk ook aan het milieu en dus aan uw en onze gezondheid. Zowel binnen als buiten zal er gebruik gemaakt worden van milieuvriendelijke producten.

Savantis leerbedrijf

“Savantis is een organisatie die zich richt op het leren en werken in de praktijk. De doelstelling is het bevorderen van de kennis en het behouden van het vakmanschap.” Vincent’s Schildersbedrijf sluit zich als een erkend leerbedrijf bij deze doelstelling aan om ook in de toekomst de vakmanschap aan u te kunnen bieden.

Een erkend leerbedrijf van Savantis moet aan specifieke erkenningscriteria voldoen om leerlingen de praktijkervaring te bieden die aansluit op de opleiding. De leerlingen krijgen ook hiervoor begeleiding vanuit Savantis.

Ben je geïnteresseerd in een plaats bij Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren? Neem dan contact met ons op.

Laag BTW tarief

Wanneer u woning ouder is dan 2 jaar, 15% kunt besparen op de totaalprijs van u offerte. Er mag namelijk gebruik gemaakt worden van het verlaagd btw-tarief namelijk 6% in plaats van 21%.

Indien uw particulieren woning ouder is dan 2 jaar, werken wij graag mee om aan u het lagere btw-tarief te berekenen. Ook bij gemengd gebruik van een pand met een deel woning en een deel bedrijfspand zijn er mogelijkheden om 6% btw te hanteren. Deze regeling is op dit moment in ieder geval geldig tot 1 januari 2011. Om van de regeling gebruik te maken is het invullen van een ouderdomsverklaring nodig waarin wordt aangegeven dat de woning aan de gestelde eisen voldoet.

Dat is een kleine moeite voor een groot voordeel! Mail vrijblijvend voor meer informatie over btw-regeling.

trap laten schilderen

Producten

Op deze pagina staan logo’s van bedrijven/leveranciers van producten waar wij mee werken en dus onze kwaliteit mee waarborgen. De keuze van de juiste (hulp)middelen is immers van groot belang voor het gewenste eindresultaat.

Indien u zelf graag aan uw woning, bedrijfspand of vastgoed wilt klussen, kunnen wij u de producten met aantrekkelijke korting leveren rechtstreeks vanaf onze leveranciers. U kunt hierbij denken aan verfspullen, behang, trappen, etc. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Offerte buitenschilderwerk aanvragen

Vakkundig en kwalitatief buitenschilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw woning

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor buiten schilderwerk

Offerte buitenschilderwerk aanvragen