Actief bij u
in de regio

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente West Betuwe staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderswerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn voornamelijk actief in de onderstaande regio’s. Staat uw regio er niet tussen? wees gerust, in overleg kunnen wij op iedere gewenste locatie onze diensten aanbieden.

Ervaringen van onze klanten


Geen titel

Rated 5 out of 5
23 juli 2022

Vincent en Peter hebben onze nieuwbouwwoning volledig behangen en geschilderd. Uitstekend kleuradvies gekregen en er werd fijn meegedacht. Er werd snel en netjes gewerkt!

Albert & Suzanne

Geen titel

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Vincent heeft samen met Peter onze nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang en daarna de gewenste kleuren aangebracht. Super advies gekregen en ontzettend flexibel en meedenkend. Een nieuwbouwwoning wordt niet altijd op de aangegeven datum opgeleverd, maar ze hebben gezorgd dat wij op tijd de woning in konden. Keurig werk opgeleverd, bedankt!

John en Jennifer

Geen titel

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Vincent en Peter hebben ons nieuwbouwhuis volledig voorzien van behang en grotendeels geschilderd. Het geheel oogt super strak. De communicatie verliep prettig en ze waren veel eerder klaar dan ingeschat.

Jacco & Elke
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen