Over Vincent’s Schildersbedrijf

Vincent’s Schildersbedrijf uit Meteren, gemeente geldermalsen staat voor vakmanschap in uiteenlopende schilderwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand en al uw vastgoed. Wij zijn u graag van dienst in buiten- en binnenschilderwerk, wand- en vloerafwerking en het plaatsen van diverse soorten glas.

Schilder Meteren

Vanaf de beginfase van uw onderhoud- en/of (ver)bouwplannen kunnen wij u advies geven om het gewenste eindresultaat te bereiken. U kunt hierbij denken aan de keuze in kleurstelling en de kwaliteit van te gebruiken materialen als verf. Na afronding van de werkzaamheden is het van belang om uw woning en/of bedrijfspand goed te onderhouden. Natuurlijk zijn wij u ook in deze fase graag van dienst

Uw woning,bedrijfspand of vastgoed is een kostbaar bezit en daarom staat bij Vincent’s Schildersbedrijf de kwaliteit hoog aangeschreven. Een erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteits-normen om u deze zorg voor uw woning, bedrijfspand of vastgoed te garanderen

Op onze website kunt u informatie vinden over deze organisatie en onze dienstverlening. Indien u nog vragen aan ons heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen van onze klanten


No Title

5,0 rating
4 juni 2020

1 kapot raam (groot formaat) en 1 klein lek raam laten vervangen door Vincents Schilderbedrijf. Kan niets anders zeggen dan een dikke 5 ster! Top en kwaliteit werk afgeleverd. Werken zeer nauwkeurig. Vincents Schilderbedrijf is zeker een aanrader.

Glenn

No Title

4,0 rating
29 mei 2020

Professioneel, klantgericht, flexibel en kwaliteit! Wat wil je nog meer als zakelijke klant?! Bovendien ook in monumentenbeheer en museale uitstraling. (binnen werkzaamheden)

René Parijs

No Title

5,0 rating
28 mei 2020

Een hele fijne en vriendelijke service. Zeker een aanrader

Paul
Lees alle beoordelingen
Contact opnemen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor binnen of buiten schilderwerk

Wij garanderen u mooi en degelijk schilderwerk!

Contact opnemen